Deutsch

Wat je van MS Schippers de komende periode kunt verwachten

Via deze weg willen we je op de hoogte stellen van de maatregelen die we hebben getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. De gezondheid van de maatschappij staat voorop waarbij ook wij het advies van het RIVM volgen. 

 

Wij staan gewoon voor je klaar!

Medewerkers in de voedselketen, waaronder boeren, behoren tot de zogeheten ‘vitale’ of ‘cruciale’ beroepen die hun werk moeten kunnen blijven doen in tijden van crisis. MS Schippers, als toeleverancier aan de veehouderij, behoort ook tot de cruciale sector. Wij doen er momenteel dan ook alles aan om onze boeren te kunnen blijven ondersteunen. 

Omdat we veel vragen krijgen over hoe we met de ontstane situatie omgaan beschrijven we hier de belangrijkste uitgangspunten:

Klanten

  • Onze adviseurs staan paraat, als ze langskomen nemen ze alle hygiënemaatregelen strikt in acht. Voor klanten die liever geen bezoek ontvangen, we kunnen u ook telefonisch te woord staan. Daarnaast wijzen we klanten zoveel mogelijk op het gemak van online bestellen. Dit kan zowel op onze webshop als in onze Android- en iOS-App.
  • Ons grote assortiment zorgt ervoor dat je niet bij verschillende winkels hoeft in te kopen en zo houden we het aantal transportbewegingen tot een minimum.

Medewerkers

  • Onze collega’s ontsmetten meerdere malen per dag hun handen. Daarnaast ontsmetten we de apparatuur waarmee gewerkt wordt, van heftrucks tot toetsenborden. 
  • Zowel het logistiek centrum als de productielocaties werken in gescheiden teams om zo de verspreiding verder te voorkomen. 
  • Onze collega’s mogen slechts in 1 pand werkzaam zijn, zo houden we mogelijke interne verspreiding tegen.

Bezoekers

  • Alle chauffeurs wachten buiten het distributiecentrum.
  • We staan in nauw contact met onze leveranciers en vervoerders om onze producten beschikbaar te houden en deze zo snel mogelijk bij je geleverd krijgen. 

 

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte in deze vreemde en moeilijke periode.

 

No comments yet.

Geef een reactie