Deutsch

Opening nieuwe pand Canada


Opening nieuwe pand Canada
Afgelopen weekend is ons nieuwe pand in Lacombe, Canada, geopend. Als Schippers kunnen we hier wel een beetje trots op zijn! We willen iedereen dan ook bedanken die er aan heeft meegewerkt.

Reden genoeg voor een feestje en dat hebben we op Hollandse wijze gevierd. Alle klanten waren welkom en we zijn dan ook blij om zoveel klanten te hebben mogen ontvangen. Nadat alle gasten waren gearriveerd hebben we ze een korte rondleiding gegeven in het nieuwe pand. Vervolgens was het tijd voor friet, frikadellen en een borrel!
[wonderplugin_carousel id=”44″]

 

Verschillen
Het is leuk om te horen hoe het er op het Canadese platteland aan toe gaat, je ziet veel verschillen met Nederland, maar ook veel gelijkenissen. Het grootste verschil is natuurlijk de afstanden, waar je in Nederland zo ergens bent moet je in Canada soms wel een paar uur rijden (5 uur rijden is “een ritje naar de bakker”). Goed om te zien dat er veel animo was voor de opening, en om klanten een keer op een andere manier te spreken. Onze gasten kregen allemaal een goodiebag mee naar huis met een aantal typisch Nederlandse specialiteiten, zoals stroopwafels, vlokken, drop, pepermunt en nog veel meer!
[wonderplugin_carousel id=”45″]

 

Personeelsuitje
Met het personeel in Canada hebben we ook een personeelsuitje gehouden, Hakbijl gooien! Eens wat anders, maar hartstikke leuk en een mooie manier om iedereen bij elkaar te brengen.

Het was een geslaagde opening, en hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad!

Comments are closed.