Ontsmet voertuigen met een effectief ontsmettingsmiddel tegen varkenspest !

Nu we geconfronteerd worden met het Afrikaanse Varkenspest virus is het nemen van vergaande hygiënemaatregelen belangrijker dan ooit.

Om snel en doeltreffend te werk te gaan tegen Afrikaanse Varkenspest is het belangrijk om de juiste middelen te gebruiken. Deze dienen  ook geregistreerd te zijn voor een effectief gebruik. Veel middelen in de markt blijken niet effectief en/of geregistreerd .

De FAVV-AFSCA heeft een lijst gepubliceerd met alle toegelaten middelen tegen Afrikaanse Varkenspest. De volledige lijst kunt u hier terugvinden.

Opvallend is dat MS Megades Novo het enige wettelijke geregistreerde middel is met een snelle werking van 5 minuten,  dit in combinatie met een lage dosering (0,75%).

Daarnaast is MS Megades Novo geregistreerd voor gebruik in dierverblijfplaatsen en transportmiddelen voor dieren.

Desinfectiepoort voor optimale bescherming van het bedrijf
Desinfectiepoort

Uw erf kunt u optimaal beschermen door het plaatsen van een voertuig desinfectiepoort. Zodra een voertuig uw erf op rijdt, wordt door een signaleringsslang de besturingsunit inclusief pomp geactiveerd die MS Megades Novo opzuigt. Het desinfectiemiddel wordt vermengd met water uit het voorraadvat en via nozzles verneveld over het voertuig.
Deze poort zorgt dus automatisch voor desinfectie van alle voertuigen die uw erf betreden.

 

Mobiele desinfectiewagen, eenvoudig te verplaatsen op het bedrijf
Mobiele desinfectiewagen

Heeft u liever een mobiele oplossing? Dat kan ook. Het voordeel van deze mobiele desinfectiewagens is dat ze ook gebruikt kunnen worden om de omgeving na het ophalen van de kadavers te desinfecteren.

Meer informatie over maatregelen tegen Afrikaanse Varkenspest kunt u teruglezen in deze folder of lees meer op onze website.

 

 

MS Megades Novo is het enige wettelijke geregistreerde middel met een snelle werking van 5 minuten in combinatie met een lage dosering (0,75%)!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.