Deutsch

Nieuwe MS Schippers kalender niet in omloop in Canada

Op 13 november 2017 lanceert MS Schippers haar nieuwe Passion for Farming Kalender voor 2018 in Europa. Ondanks dat het bedrijf een kantoor heeft in Canada, zal de kalender niet actief verspreid worden in dat land. Dat heeft het Canadese dochterbedrijf besloten naar aanleiding van de reacties van geschrokken klanten.

Kennis delen op klauwverzorgingsdag

Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseerde Schippers Canada Ltd. een klauwverzorgingsdag op haar hoofdkantoor in Lacombe. Alle West-Canadese klauwverzorgers en een groot aantal belangrijke rundveehouders waren hier aanwezig. De dag stond in het teken van kennis delen. Het bedrijf verzorgde verschillende seminars en workshops.

Bezoekers reageerden geschokt op “te sexy” kalender

Na afloop van het evenement, tijdens de afsluitende borrel, werd de nieuwe Passion for Farming Kalender gepresenteerd. De lancering zorgde voor veel ophef. Het gros van de bezoekers haalde de kalender uit de goody bags en liet hem achter. Men was geschokt en vond de kalender onfatsoenlijk.

Kalender wel verkrijgbaar in Europa

De ophef heeft MS Schippers doen besluiten de kalenders terug te halen naar Nederland. Deze zal dan ook niet verder verspreid worden in Canada. Desalniettemin staat het bedrijf volledig achter haar kalender en het doel hiervan: de passie in de veehouderij op beeld vastleggen en deze delen met haar klanten. Daarom is de kalender in Europa nog wel verkrijgbaar. In Europa is de kalender verkrijgbaar vanaf 13 november 2017 op www.schippers.nl
www.schippers.be
www.schippers-ms.de

 

2 Responses to Nieuwe MS Schippers kalender niet in omloop in Canada

 1. Linda november 1, 2017 at 11:21 #

  Ik vind hem mooi. Ik ga er zeker 1 bestellen

 2. Tom november 1, 2017 at 19:48 #

  Zonder te veroordelen : Het zijn best mooie kwaliteuts foto’s maar mij is ,zelfs na het verhaal wat er achter zit en de visie van een aantal kanten te bekijken , niet meer te zien wat passion for farming hier nog mee van doen heeft. Het lijkt mij meer op een modellen bureau kiest boerderij als shooting location

  Ik vind de kalender van vorig jaar echt van veel klasse getuigen met duidelijke hints naar de plattelands mentaliteit met daarbij een vleugje humor.

  De foto’s van vorig jaar waren naast beter ook minder perfect , zoals niks wat puur is perfect hoeft te zijn.

  Misschien zaken wat simpeler houden en wat meer symboliek. Maar dat is mijn mening..