Deutsch

Nieuw Blog

Welkom op het vernieuwde blog van MS Schippers. Hier gaan wij komende tijd met grote regelmaat berichten plaatsen die relevant zijn voor onze doelgroep; boeren! En met name dan de intensieve veehouder.
Bij Schippers werken we nu al ruim 50 jaar voor de veehouderij en proberen we zo goed mogelijk een partner te zijn om samen de problemen op te lossen die onze klanten tegenkomen. Hiervoor hebben wij een reeks producten en concepten op de markt gebracht, maar we willen verder gaan dan alleen handel.

Kennis
We hebben gedurende de jaren een enorme verzameling van kennis opgebouwd. Deze willen we graag met jullie delen. We komen regelmatig over de vloer bij boeren die prachtige oplossingen hebben gevonden op alledaagse problemen, die willen we toegankelijk maken voor iedereen. We hebben adviseurs die zich met recht specialisten mogen noemen in hun vakgebied, waarom die kennis in huis houden? Laat iedereen hier zijn voordeel uithalen. Hopelijk helpt het onze klanten bij hun bedrijfsvoering.

Verhalen
Naast een stukje kennisdeling, willen we ook kijken of we zo nu en dan jullie kennis kunnen laten maken met mensen met een bijzonder verhaal. Waarom zijn Peter en Jeeke naar Australie verhuisd om daar een grote runderboerderij over te nemen? Wij wisten het niet, maar wellicht kunnen we het binnenkort met jullie delen.

Dus welkom op ons vernieuwde blog, hou het in de gaten!

Comments are closed.