Deutsch

MS Schippers lanceert nieuwe Boerinnen Kalender 2019!

MS Schippers lanceert haar nieuwe Boerinnen Kalender voor 2019! Een pikante kalender en wederom met dames én heren rechtstreeks uit de sector. Je zult zien dat de “Passion for Farming” van het blad af spat!

De kalender is vanaf maandag 15 oktober verkrijgbaar op www.schippers.nl.

(tekst gaat verder onder foto)

 

Trots staat centraal

Daar waar de veehouderij steeds meer onder druk komt te staan en het voor veehouders moeilijker wordt om met trots te vertellen wat ze iedere dag presteren, komt MS Schippers met de Passion for Farming Kalender. Spontane meiden, en een man, uit de sector laten zien hoe trots ze zijn op de sector waarin ze werken en hoe mooi het boerenleven kan zijn.

Opnieuw modellen uit de sector

Het bedrijf uit Bladel heeft opnieuw gekozen om de uitdaging aan te gaan met ‘amateur-modellen’ uit de sector. “We kregen afgelopen jaren veel publiciteit en bekendheid door het gebruik van modellen uit de veehouderij. In navolging van dat succes konden we dit jaar dan ook niets anders dan opnieuw een oproep plaatsen aan onze klanten, boerenzonen- en dochters en anderen uit de sector om zich aan te melden”, aldus Anne Rijkers, projectleider van MS Schippers. “Om ons internationale karakter te benadrukken, konden ook Belgische en Duitse geïnteresseerden zich aanmelden.

Over de hele wereld

De Passion for Farming Kalender, met een oplage van 12.000 exemplaren, wordt verspreid onder veehouders in heel Europa. Maar ook in Canada hangt de kalender al jaren aan de muur van de kantine. Boeren zijn trots en mogen dat laten zien. Bestellen kan vanaf 15 oktober op www.schippers.nl.

Comments are closed.