Deutsch

Klauwbekapdag – succes!

Afgelopen vrijdag was er een klauwbekapdag georganiseerd door MS Schippers in Mario-Hoop (Limburg). Hier waren klauwbekappers uit Duitsland en Polen uitgenodigd om twee dagen met elkaar de laatste ervaringen, tips&tricks en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van klauwbekappen uit te wisselen. Daarnaast bood het een mooie gelegenheid om de nieuwste klauwbekapboxen van MS Schippers te presenteren.

[wonderplugin_carousel id=”16″]

 

Zoals te zien op de foto’s was er grote interesse om de werkwijze van elkaar te zien, want klauwbekappen wordt niet overal hetzelfde gedaan. Zo snijdt de een liever van zich af en de ander naar zich toe. Voor een enkeling was het gebruik van een box geheel nieuw. Erg mooi om dit soort ervaringen met elkaar te kunnen uitwisselen.

[wonderplugin_carousel id=”17″]

 

Natuurlijk had MS Schippers verschillende boxen neergezet om te proberen waaronder de laatste ontwikkeling op het gebied van klauwboxen; een bijna volautomatische “productiesluis” waar een klauwbekapper duidelijk een tijdsbesparing kan realiseren. Hierover volgt later meer informatie.

[wonderplugin_carousel id=”18″]

 

Aan het eind van de dag werden in een bruin kroegje onder het genot van een goede kop sop en broodjes nog de indrukken van de dag besproken en natuurlijk kreeg iedereen de mogelijkheid om het hele assortiment nog eens te bekijken.

Al met al een hele informatieve twee dagen en gaan alle deelnemers tevreden terug naar huis.

Comments are closed.