Deutsch

Kalendertje, kalendertje aan de wand, hang jij volgend jaar door heel ‘t land?

Over de hele wereld werden boeren in december verblijd met een nieuwe muurplaat. In een maand tijd verspreidde MS Schippers 10.000 Passion for Farming kalenders. In navolging van dit grote succes en de positieve reacties vanuit de industrie, besloot het bedrijf om op tijd te beginnen aan de nieuwe editie. Daarom heeft MS Schippers haar aanmeldproces nu al geopend!

Nederlandse, Duitse en Belgische modellen

Het bedrijf is, net als in 2017, op zoek naar internationaal talent uit de sector. Dat betekent dat het op zoek is naar boer(inn)en, boerendochters, boerenzonen en agrarisch studenten uit België, Nederland en Duitsland. Hoe diverser, hoe beter!

Affiniteit met de sector

De enige voorwaarde die het bedrijf stelt, is dat alle modellen affiniteit moeten hebben met de agrarische sector. Dit loopt uiteen, van loonwerkster tot zeugenhouder en van geitenhouder tot boerendochter.

Wacht niet en meld u direct aan!

Wilt u vereeuwigd worden op de Passion for Farming kalender 2019? Geef u dan op door een e-mail te sturen met uw naam, leeftijd en woonplaats naar calendar@schippers.eu. Schrijf een korte motivatie waarom juist u op de kalender moet komen en voeg drie foto’s van uzelf toe. Let op; aanmelden kan tot en met  28 februari 2018. Voor extra informatie gaat u naar

Belgie: https://www.schippers.be/nl/passion-for-farming-kalender-co00024/

Nederland: www.schippers.nl/passion-for-farming-kalender-co00024/

Comments are closed.