Deutsch

gratis sticker: “proud to be a dairy farmer”! bij een Delvotest

Foto Delvotest sticker

Gratis sticker “proud to be a dairy farmer” (niet op de D letten, die hebben we per ongeluk scheef geplakt)

Proud to be a dairy farmer

Bij bestelling van een Delvotest krijg je de hele maand augustus een gratis sticker “proud to be a dairy farmer” cadeau. Er is geen limiet aan het aantal bestellingen, dus iedere bestelling opnieuw; gratis sticker.
De “proud to be a dairy farmer”-sticker kan je op zowel de ruit als op het ijzer van je auto, trekker of iets anders plakken en blijft in alle weersomstandigheden uitstekend zitten. We hebben de kleefkracht uitvoerig getest en met een hogedrukspuit, wasstraat, spons krijgen we ‘m niet eraf.

Kijk dus snel op de pagina van Schippers, want deze actie is alleen de maand augustus geldig.

!LET OP; DE STICKERS WORDEN PAS AAN HET EIND VAN DE MAAND GESTUURD!

Delvotest®

Veertig jaar geleden introduceerde DSM Delvotest®, een gebruiksvriendelijke, betrouwbare test voor antibioticaresiduen voor boeren, zuivelbedrijven en melkcontrolelaboratoria.
Vandaag de dag is Delvotest® wereldwijd in de zuivelsector de gouden standaard voor het detecteren van antibioticaresiduen.
delvotest
Delvotest® biedt alle spelers in de waardeketen het vertrouwen dat ze aan de steeds strenger wordende voorschriften en kwaliteitseisen kunnen voldoen.
Delvotest® detecteert het breedste spectrum van antibioticaresiduen in elke soort melk – zij het van koeien, schapen, geiten, buffels – en in zuivelproducten.

De testkosten zijn verwaarloosbaar vergeleken met de kosten van kwaliteitsproblemen en van besmette melk. Delvotest® biedt een voordelige verzekering voor de zuivelindustrie.

(bron: DSM website)

Bestel hier je eigen Delvotest (NL)

Bestel hier je eigen Delvotest (BE)

 

Comments are closed.