Deutsch

Beursseizoen gaat weer van start!

Binnenkort gaat het beursseizoen weer van start. Het moment voor ons om onder het genot van een drankje u meer te vertellen over de laatste ontwikkelingen en innovaties van MS Schippers.

U treft ons aan op de volgende beurzen:

  • RMV Hardenberg – stand 566 – 30 oktober t/m 1 november
  • EuroTier Hannover – stand B20, hal 11 – 13 t/m 16 november
  • RMV Gorinchem – stand 125 – 27 t/m 29 november
  • Agromek Herning – stand L 9320 – 27 t/m 30 november

Dit jaar staan onze stands in het teken van preventieve klauwgezondheid en een optimale weerstand van de koe. Volgens ons de ideale combinatie voor een langere levensduur van de koe.

“Op deze beurzen communiceren wij graag ons doel, namelijk een langer en productiever leven voor het melkvee.”

“Dit bereiken we door optimale hygiëne en een goede verzorging van de koeien gedurende cruciale periodes”, aldus Wilco de Crom, Europees Divisiemanager Rundvee bij MS Schippers.

MS Korund

MS Korund zilveren medaille winnaar

MS Korund

We presenteren u de MS Korund. Een innovatieve totaalaanpak waarbij het klauwmodel preventief wordt geregistreerd en geanalyseerd zodat de klauwverantwoordelijke op het juiste moment de juiste klauw kan verzorgen. Met deze innovatie hebben we de zilveren medaille gewonnen tijdens de EuroTier Innovatie-Awards.

Automatiseren

MS Optima

Daarnaast richten wij ons op ontzorging van de veehouder, door zoveel mogelijk arbeidsintensieve processen te automatiseren. Dit doen we onder andere door een koe gedurende de transitieperiode automatisch supplementen te verstrekken. Onderzoek heeft aangetoond dat koeien hierdoor onder andere minder gezondheidsproblemen hebben.

 

 

Schoon drinkwater

Drinkwater

Ook laten we u graag onze oplossing zien voor schoon drinkwater. Een koe heeft dagelijks een hogere drinkwater- dan voeropname. Het is dan ook van groot belang dat dit drinkwater schoon én kiemvrij is. Di-O-Clean verwijdert de biofilm in de waterleiding en voorkomt de vorming ervan bij permanent gebruik. Di-O-Clean heeft een PT05 registratie en is dus toegestaan voor continue reiniging van drinkwatersystemen in de veehouderij. Di-O-Clean heeft geen effect op de geur en smaak van het drinkwater en laat geen residuen achter in de drinkwaterleiding.

Tevens hebben we nog een aantal aantrekkelijke beursacties in petto voor u.

Kortom voldoende redenen om onze stands te bezoeken tijdens de beursdagen. We vertellen u graag meer over onze aanpak. 

 

, , , , ,

Comments are closed.