Deutsch

8 Boeren must-have’s

Speciaal voor boeren heb ik een top 8 Boeren must-have’s samengesteld. Hieronder vind je een lijst met 8 kekke hebbedingetjes voor boeren, boerinnen of boertjes en boerinnetjes.

  1. Boer-oploy €27,99

Boer-opoly is de landelijke variant van het bekende vastgoedspel. Speel met een ijzeren koetje, tractortje of varkentje. Verzamel hectares, ruil deze vervolgens voor schuren en hark je winst binnen. Oogsten maar!

Boer-O-Poly

Boer-O-Poly

  1. Spring is in the air! Een boerenluchtkussen €65,00

Hebben je boertjes of boerinnetjes een kinderfeestje? Of heb jeeen open dag op jouw erf? Huur een springkussen met een boerderij thema! Ze springen gegarandeerd een gat in de lucht.

Boerenspringkussen

Boerenspringkussen

  1. Boerenboxer €14,95

Een stoere boxershort met klompjes erop. Of met schaapjes.Wie wil dat nou niet? Je hebt pas Passion for Farming als je een Boerenboxer draagt!

Boerenboxer (Sheep)

Boerenboxer (Sheep)

  1. Ijzersterke beeldjes! v.a. €11,99

Wie had gedacht dat je van moeren, bouten en schroeven een haan kunt maken? Het kan! Op moerenmannetjes.nl staan allerlei beeldjes van dieren, zoals koeien, varkens en paarden, maar ook tractoren. Allemaal gemaakt van ijzer!

IJzersterke beeldjes

IJzersterke beeldjes

  1. Hou je haaks en haak je eigen boerderij! €12,95

Ben jij creatief en verzot op handwerk? Grijp dan je haaknaald, wat bollen katoen en haak er op los! Je kunt de hele boeren familie haken, inclusief hond, kippen, boer Teun en de trekker.

Haak je eigen boerderij

Haak je eigen boerderij

  1. Dat had je gedroned! Parrot AR 2.0 Power EditionDrone €349,00

Het is een prijzige gadget, maar wel een gave: De Parrot AR 2.0 Power Edition Drone. Een hele mond vol. Film de weidegang van je dieren, houd je kinderen in de gaten als ze buiten spelen of maak een selfie vanuit de lucht die je direct terug ziet op je smartphone! Supercool! (Een echte must-have’s)

Parrot AR 2.0 Power Edition - Drone

Parrot AR 2.0 Power Edition – Drone

  1. Spreekbeurt? Koop een e-book! €7,00

Moet de kleine boer of boerin een spreekbeurt houden over kippen, schapen, koeien, varkens of andere boerderijdieren? In dit e-book vind je alle informatie die ze nodig hebben, zodat ze alles weten over hun favoriete dier.

Kip - Dieren van de boerderij

Kip – Dieren van de boerderij

  1. ‘s Werelds simpelste weerstation

Een weerstation gebaseerd op gezond boerenverstand. Dit weerstation laat je precies zien wat voor weer het is. Waar ie verkrijgbaar is, is me onbekend. Dat maakt niet uit, want je kunt ‘m zelf maken!

Weerstation

Weerstation

Comments are closed.